Bitcoin kopen, waar & hoe doe je dat?

30 augustus 2017

Bitcoin kopen

Een bitcoin kopen lijkt misschien erg ingewikkeld. Dit is juist het tegenovergestelde, het is vrij eenvoudig als je weet hoe het moet. Bitcoins kun je op verschillende manieren aanschaffen, bijvoorbeeld: online, bitcoin ATM’s of fysiek. Wij zullen jou uitleggen op welke manier jij het beste en makkelijkste bitcoins kan kopen.

Bitcoins kopen met iDEAL

Op verschillende sites is het mogelijk om Bitcoin te kopen met iDEAL. Één daarvan die wij aanraden is Bitonic. Bij Bitonic kun je al sinds 2012 Bitcoins aanschaffen met iDEAL. Bitonic is daarom ook 1 van de eerste aanbieders van Bitcoin met iDEAL. Bij Bitonic kun je razendsnel Bitcoin kopen met iDEAL. Je vult namelijk je Bitcoin wallet adres in en het bedrag aan euro’s of de aantallen in bitcoins. Vervolgens wordt je dan omgeleid naar de betaalpagina om je bestelling af te ronden. Zodra je betaling is ontvangen bij Bitonic verstuurd Bitonic jouw bestelling binnen 5 minuten. Afhankelijk van het Bitcoin netwerk zullen jouw gekochte bitcoins binnen 1 uur afgeleverd zijn in jouw opgegeven bitcoin wallet.

Bitcoins kopen met creditcard

Om Bitcoins te kopen met een creditcard raden wij jou aan om dit te doen via Bitrush. Bij Bitrush heb je de mogelijkheid om eenvoudig Bitcoins te kopen met een creditcard. Via Bitrush bestel je snel een eenvoudig jouw Bitcoins. De Bitcoins worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd. Bestel je voor de eerste keer bij Bitrush? Dan kan het zo zijn dat je boven een bepaald bedrag je aankoop moet verifiëren. Geen zorgen bij Bitrush hoef je geen documenten op te sturen, je hoeft enkel je e-mailadres, telefoon nummer & overboeking te verifiëren. De verificatie procedure van Bitrush is naar onze mening op dit moment de beste & snelste manier.

Bitcoins kopen met PayPal

Bitcoins kopen met PayPal is iets wat erg lastig te vinden is. Dit komt omdat PayPal dit niet accepteert of omdat er te veel gefraudeerd wordt met claims. Dit houdt in dat mensen een claim indienen nadat de Bitcoins al wel zijn verstuurd. Hierdoor kunnen er lastige confrontaties ontstaan tussen de drie partijen (koper, verkoper & PayPal). Wij raden het dan ook af om Bitcoins te kopen met PayPal.  Het is echter wel mogelijk om Bitcoins te verkopen via PayPal. Dit kan eenvoudig bij AnyCoinDirect.

Waarde Bitcoin

De waarde van een Bitcoin wordt bepaald door vraag & aanbod op de markt. Er is op dit moment rond de 16 miljoen Bitcoin in omloop. In de gehele looptijd van Bitcoin zal er een maximaal aantal van 21 miljoen zijn. Doordat steeds meer mensen Bitcoins willen aanschaffen stijgt de waarde van een Bitcoin naar ongekende hoogtes.

Bitcoins veilig opslaan

Nadat je je bitcoins hebt aangeschaft wil je deze natuurlijk veilig opslaan. Hoe je dit kunt doen leggen wij uit in dit artikel.

Delen op social media